Halal en Koosjer
U maakt dagelijks keuzes over wat u eet. Deze keuze kan gebaseerd zijn op een gezonde leefstijl, duurzaamheid of op uw geloofsovertuiging. Zo hanteren het joodse geloof en de islam duidelijke richtlijnen over het bereiden van voedsel. Deze regels hebben veel gelijkenissen, maar op sommige aspecten wijken zij ook van elkaar af.
Doel
Tijdens deze training Koosjer en Halal leert u wat de inhoudt en wat de impact is op uw bedrijf. U leert hoe u de eisen van deze geloofsovertuigingen kunt integreren in uw proces. Zo weet u hoe u een gecertificeerd product op de markt kunt brengen.
Inhoud training Koosjer en Halal
• een inleiding op de voedselvoorschriften van Koosjer en Halal
• de impact op de voedselketen
• een HACCP-systeem opzetten met integratie van Koosjer en/of Halal
• wetgevend kader op Belgisch en Europees niveau
• het verschil tussen de Belgische, Europese en internationale markt
• de keuze voor een geschikte certificerende instelling
Methode
Een interactieve werkvorm waar theorie wordt afgewisseld met praktische casussen.
Vragenronde
De trainer behandelt enkele door de cursist aangedragen praktijkvraagstukken.
(minimaal 1 week voor de training gewenste onderwerpen mailen naar academy@ktba.com)
Prijs
De prijs varieert naargelang het paritair comité (PC) van de werknemer en de grootte van het bedrijf.
Meer info over de subsidie mogelijkheden >
Locatie
Deze training wordt op de bedrijfslocatie gegeven.
Tijden
Deze training duurt 1 dag, tijden in overleg met de opdrachtgever.
Offerte aanvragen voor de training Halal en Koosjer
Vul onderstaande gegevens van uw onderneming zo volledig mogelijk in.