Een voedselveiligheidscultuur
U heeft gekozen voor een kwaliteitssysteem binnen uw bedrijf. Het opzetten en implementeren hiervan heeft tijd en inspanning gekost. De
Hoe kan voorspellende microbiologie bijdragen aan de onderbouwing voor groei van Listeria?
De uitgroei van Listeria wordt onvoldoende beheerst. Van consumenten kan niet verwacht worden dat zij het gevaar voor Listeria zelf
De anderhalvemeter-samenleving
De afstandsregels hebben een forse impact op uw bedrijf en uw medewerkers. U wilt immers straks uw bedrijf weer laten
Pathogene micro-organismen – Schadelijk of nuttig?
Bacteriën, gisten en schimmels zijn voorbeelden van micro-organismen: levende organismen die niet met het blote oog zichtbaar zijn. In de
Ongediertebestrijding in de voedingsindustrie
Ongedierte vormt in de foodsector een grote bedreiging. Het zorgt voor besmetting, bederf en/of aantasting van processen of geproduceerde voedingsmiddelen.
Recalls en traceerbaarheid – onlosmakelijk met elkaar verbonden
Recalls; producten worden teruggeroepen omdat ze niet voldoen aan de wettelijke eisen en daardoor de voedselveiligheid in het geding brengen.